Paul Brees (1957) is van opleiding industrieel ingenieur en bekleedde diverse commerciële management functies in ICT bedrijven voor hij in 1995 een eigen KMO opstartte in datacommunicatie : Switchlink nv. Hij verkocht deze KMO in 2000 aan een internationale groep en bleef aan als CEO tot begin 2003.

Op 45 jarige leeftijd volgde hij als vrije student opleidingen in politieke & sociale wetenschappen aangevuld met beginnend recht aan de Universiteit Antwerpen.

Hij was werkzaam in vrijwilligersorganisaties met maatschappelijk doel zoals de Vlaamse Liga tegen kanker, en was drie jaar aan Ex-Change verbonden als expert voor kennisoverdracht naar KMO’s in ontwikkelingslanden. Hij adviseerde ook de raad van bestuur en was landencoördinator voor Zambia. Op zijn vele reizen door Afrika en Azië ontmoette hij Philani Moyo, locaal rafting instructeur uit Zimbabwe die hij assisteerde bij de opstart van een locaal rafting bedrijfje in Victoria Falls, Shockwave Rafting, en die hij daarbij nog steeds bijstaat.

In 2008 werd hij benoemd als rechter in handelszaken en rechter commissaris aan de rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

In 2012 werd hij lid van BAN Vlaanderen , een organisatie ter bevordering van ondernemerschap in Vlaanderen via een netwerk van business angels en overdracht van know-how.

De overdracht van kennis en ervaring aan anderen is door de jaren heen een constante gebleken die veel vreugde en voldoening geeft.

Deze organisatie staat open voor partnerships rond complementaire kennis of ervaring die ten dienste kan gesteld worden van zaakvoerders of eigenaars van Vlaamse KMO’s. Het doel moet steeds zijn om via kennisoverdracht betrouwbaar en onafhankelijk advies te bieden. Kleinschalig maar daarom niet minder efficiënt of to the point. Zonder grote dure studies en mooie diagrammen, maar met inzichten die kunnen verruimen en die helpen om snel de correcte beslissingen te nemen.

Lever je als consultant reeds dit soort dienstverlening en wens je een partnership in een netwerk aan te gaan om gezamenlijk sterker te staan, neem dan contact op met

Brees & Partners
Paul Brees
paul@brees-partners.be
tel +32 472 987391

Bezoek ook onze bestaande diensten.